Oferte si promotii

Informări de Marketing - Abonarea la Newsletter

Bine ați venit la XCARGO!

Mulțumim că ați ales să vă abonați la newsletter-ul nostru. Prin această abonare, sunteți la curent cu cele mai recente știri, actualizări, oferte speciale și informații relevante legate de [Numele Companiei sau Website-ului]. Pentru a vă asigura că sunteți bine informați și că vă puteți bucura pe deplin de beneficiile abonării, vă rugăm să citiți cu atenție următoarele informații legate de marketing.

1. Consimțământul Dvs

Prin furnizarea adresei dvs. de e-mail și abonarea la newsletter-ul nostru, sunteți de acord să primiți informații de marketing, inclusiv dar fără a se limita la: știri, noutăți, promoții, evenimente speciale și actualizări legate de produsele și serviciile noastre. Ne bazăm pe consimțământul dvs. pentru a vă trimite aceste informații prin e-mail.

2. Modul de Primire a Informațiilor de Marketing

Veți primi informații de marketing prin intermediul newsletter-ului nostru, trimis pe adresa de e-mail furnizată de dvs. Asigurați-vă că adresa de e-mail furnizată este corectă și actualizată pentru a vă asigura că primiți în mod corespunzător informațiile noastre.

3. Protecția Datelor Dvs. Personale

Vă asigurăm că datele dvs. personale sunt protejate conform Politicii noastre de Confidențialitate. Nu vom partaja, vinde sau furniza adresa dvs. de e-mail către terți în scopuri de marketing fără consimțământul dvs. explicit.

Prin continuarea procesului de abonare la newsletter-ul nostru, sunteți de acord cu termenii și condițiile prezentate în această secțiune de Informări de Marketing. Vă mulțumim pentru încrederea acordată și suntem bucuroși să vă avem în comunitatea noastră!

Pentru întrebări sau nelămuriri legate de aceste informații de marketing sau de utilizarea datelor dvs. personale, vă rugăm să ne contactați folosind detaliile de contact furnizate în secțiunea "Contact" a website-ului nostru.